Livsstil

Gräsänkling , flickskrik och carpa fucking dagen

I går var det tid för påmönstringsdag och sjömannen skulle på jobb igen. Alltid lika jobbigt och kamphunden blir på en millisekund världens mest deprimerande hund och jag fick bråka med henne som fan för att få ut henne innan jag skulle på jobb. Att det sedan skulle regna gjorde ju inte saken bättre, men jag vann och vi båda blev blöta som fan och jag klarade av nattens arbete med bravur haha.  Nu är det bara 14 dagar kvar tills sjömannen kommer hem, i can do this.

En gubbe i blå hjälm utanför som vinkar med sitt mentalt störda leende.

Jag fick stanna en stund extra på morgonen på jobbet i dag och det gjorde jag med mitt mentalt störda leende och falsksång och fuldans. När jag kom hem så var det att gå morgonrundan med kamphunden och sen försöka varva ner innan jag hoppade ner i loppelådan tillsammans med kamphunden som satt och stirrade på mig som att jag var trögast i hela världen att ta oss till sängen.

1.5 timmar senare vaknar jag upp, nej vänta jag flyger upp från sängen för det låter som dom som borrar i fasaden eller vart fan dom nu borrar är påväg in i sovrummet. Springer ut i vardagsrummet och lägger av det sjukaste flickskriket någonsin. Utanför lägenheten har dom nu fått upp en byggställning och där står en man i blå hjälm och vinkar och ler!?Jag studsar och känner efter så jag inte sket ner mig på riktigt och inser att jag är glad över att jag inte sov naken utan hade boxershorts på mig. Undra om den blå hjälmade mannen hade varit lika glad om jag skrikit som en flicka och hoppat naken ?!

Jag gav upp att försöka och sova och känner spontant att livet är fantastiskt. Härligt att man kan sova ut efter 2 nätters jobb på veckans enda lediga dag? Haha, carpa fucking dagen liksom. Nu hinka i mig alldeles för starkt kaffe, fulsjunga och som syrran sa , nu får du ju ut så mycket mer av dagen? Men tack som fan och skit ner dig oxå haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.