Livsstil

Hundkräk, kliande tatuering och nedräkning

Nedräkningen har börjat x 2.

I dag vaknar jag vid 7 i panik då jag hör hur kamphunden står på sjömannens sida av sängen och hulkar och jag hinner få ner henne innan hon han spy i sängen. Puh, det var på håret alltså, jag som ren bäddade sängen i går kväll är absolut inte jätte sugen på att behöva ren bädda igen efter en hundspya. Hon fick lite vatten, jag fick trött som fan torka en liten klick kräk och sen la vi oss en stund igen och det tog inte lång tid tills det var tid igen. Samma visa igen. Jag är helt hundra på att denna hund har utvecklat någon form av ätstörning på äldre dagar. Eller så beror det helt enkelt på värmen.

I går kväll var syrran och Mattias här och lämnade min födelsedagspresent. Jag fick skålarna ni ser uppe på bilden samt snus. Underbart. Nu ska jag bara klura ut vart jag ska ha skålarna någonstans. Snygga är dom i vilket fall som så jag vill ju ha dom framme någonstans.

Utöver morgonens hundkräk så har tatueringen börjat klia som fan. Vi har varit på en härlig morgonrunda i ett disigt Malmö. Jag hoppas på regn, för nu behöver luften rensas upp rejält, marken behöver enorma mängder vatten så vi får tillbaka grönskan. Jag har gjort mig en latte på mandelmjölk och musiken den strålar ur datorns högtalare och kamphunden försöker krypa in under skinnet på mig.  Jag och kamphunden har nu påbörjat nedräkningen på allvar, bara 2 dagar kvar tills sjömannen kommer hem och jag har börjat räkna ner till min semester, nu är det bara 12 arbetspass kvar tills jag oxå får gå på semester. Det är alltså lite mer än 3 veckor kvar , men det är passen jag räknar haha! This faggot ned vacay!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.