Livsstil

Ny vecka, alzheimer delight och påmönstrings vecka

Det man inte har i huvudet får ma ha i benen.

Måndag och ny vecka. Vi har varit uppe och i fullgång sedan strax innan 8. Vi fick besked om att elon skulle göra ett elavbrott i dag mellan 9-14 då dom hade något dom skulle göra i området och ja det är väl lika bra att det ska komma elavbrott när det ändå är som det är här hemma haha. Så vi körde till stugan och fixade med saker som vi inte fick med i går och tror ni vi får med allt som vi skulle hämta? Nope, så jag får glatt efter detta inlägg köra ut igen och hämta brillorna som jag har på jobbet.  Jag måste ha åkt på alzheimer delight och det man inte har i huvudet får man fan ha i benen.

I eftermiddag kl 13:15 kommer elektriker Palle och ska fixa med elcentralen och byta ut delar i det och han fick även veta hur han skulle göra med plastkondomen som ligger från badrummet till köket så i dag åker den nog bort från köket så den finns bara i badrummet tillsammans med fläkt och avfuktare, det ska bli så jävla skönt att kunna stänga toalettdörren och skita med stängd dörr.  Sen blir det en runda på cykel och sen försöka sova lite inför att jag går på mina nätter på jobbet.

Dessutom är det påmönstringsvecka för sjömannen och han är bara hemma i dag och i morgon drar han på jobb igen, så ja vi får passa på att umgås och njuta av vårat sällskap nu innan han drar iväg till de sju haven i 14 dagar igen.

Hur kickar ni i gång måndagen och den nya veckan?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.