Livsstil

Stranden, årets första dopp och längtan

Årets första dopp.

Som vanligt så vaknade jag tidigt i dag och inte fan kan man sova ut när man är ledig, men jag klev upp och innan kl var 10:15 så hade jag hunnit med en långpromenad med kamphuden + en kortare promenad, tvättat 2 maskiner med tvätt, kört i gång en maskin med disk och packat strandväskan inför en mys dag med syrran då vi båda är lediga i dag och vi inte setts så mycket den senaste tiden. Så en dag på stranden fick det bli och jag har tagit mig årets första dopp – det var ca 2 cm varmt i vattnet haha!

I dag vaknade jag upp med känslan att jag toklängtar efter sjömannen. Vissa dagar , speciellt när det närmar sig att han ska komma hem så kommer den där saknaden hårdare. Men han är snart hemma igen och både jag och kamphunden längtar ihjäl oss. Så en dag med syrran på stranden var välbehövlig och visst blir man lite gladare när solen skiner. Dessutom har jag nyss duschat, varit på långpromenad med kamphunden och ikväll ska jag få lite mer kärlek av älskade Samra. Vi ska bara hänga när hon slutat jobba, snacka skit, skratta och njuta i solen. Man får passa på att hänga med vännerna i det fina vädret, speciellt när man har sin jobb helg framför sig och jobbar kväll, fredag, lördag och söndag.  Det är rätt skönt att jag jobbar denna helgen, för då går tiden lite snabbare tills det blir onsdag. Denna gången sjömannen kommer hem ska vi även fixa vid husvagnen och sätta upp tältet så vi kan börja var där nere, säsongen är i gång och de #campandebögarna är redo för husvagnsmys!

Hur har ni det? Det är ju röddag och många är ju lediga och har tagit ledigt även i morgon för att få en extra lång helg. Har ni några planer?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Matilda 11 maj, 2018 at 21:14

  Du har kommit i form till beach 2018 ser jag 🙂 Ser bra ut i kroppen. Snygg och fräsch! Gött med stranden 🙂

  • Reply tommytott 12 maj, 2018 at 10:02

   Taack.. Inte riktigt där med formen ännu, men en god bit på väg! 😀
   Blir riktigt glad att man kan se det och visst är det gött med stranden – men nu är det helg och jag spenderar den på jobbet! 🙂

   Ha en bra helg! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.