Livsstil

Nyårsafton, jobb och halsont

God fortsättning godingar. Shit vilken lugn och mysig nyårsafton jag fick. Först jobb och sedan hem och göra mig ordning för att ta taxi hem till Aicha för en lugn nyår. Aicha hade fixa grym tapas och ja, där var massor med mat för 2 personer och majoriteten av maten var något jag aldrig smakat tidigare, men jävlar vad gott det var. Det blev lite vin och champagne och budabestbakelse till 12 slaget, massor med skratt och sen jakt på taxi för att ta mig hem. Så skönt att det inte var någon galen nyårsfest och att vi tog det riktigt lugnt med drickan då jag skulle upp och jobba.

Jag var sjukt nojig över att jag skulle försova mig då det blev lite sömn och att jag började 06.45. Men jag vaknade före klockan med en ond hals som kliar som fan. Så jag somnade om tills larmet ringde 10 min senare haha! Jag tog mig på jobb i tid och dagen har rullat på, men jag har haft så jävla ont i halsen, så det kändes skönt att kunna gå hem tidigare i dag då det var dag 3 av 8 i rad, så jag kan mysa med kamphundarna och vila så det inte blir värre.

Så det var en fantastisk nyår. Sjömannen hade oxå en bra nyår till sjöss fick jag höra, glada gäster och bara massa mys. Precis som vi hade det här hemma.  Jag har varit ut med kamphundarna, kört i gång en maskin med tvätt och kastat av mig kläderna, tänt ljus . I soffan ska jag spendera resten av kvällen med kamphundarna och bara mysa och vila. Ja mat måste jag fixa sen oxå och göra matlåda tills i morgon. Det nya året och nya jobbet börjar inte lugnt, 8 dagar i rad blir det då jag har 4:a dagars utbildning nu framför mig och då tänker jag försöka vara lite ekonomisk och faktiskt ta med mig mat i stället för käka ute.

Nu, stänga ned datorn och titta på tv med stängda ögon haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.