Livsstil

Grön proteinrik smoothie

En proteinrik grön smoothie.

Vilken kväll det blev i går. Chanel började kräkas av oklar anledning och jag hann 2 av 3 gånger att få ner henne från sängen så det inte skulle hamna i sängen. Men en gång var jag inte snabbare än henne och det hamnade lite i sängen, så i natt har jag sovit helt själv i en dubbelsäng och kamphunden har fått sova i hallen. Och inget kräk när jag vaknade.

Jag har duschat, utfodrat kamphunden, varit på morgonpromenad med henne och nu sitter jag här med skön musik och dricker en proteinrik grön smoothie beståendes av: Banan, grönkål, mango , citrongräs , havregryn samt glutamin och inflamino protein och en dash med vatten. Den blev riktigt god.

En gravid,en bög och 2 barn på utflykt.

Jag skulle egentligen behöva ta en dag och ta tag i hemmet, renbädda sängen, tvätta upp all tvätt för nu börjar det bli lite för mycket tvätt, dammsuga och moppa och fixa här hemma, men jag orkar helt enkelt inte. Kanske jag kör ett ryck ikväll innan eller efter jag har tränat. Men i dag är det ledig dag från jobbet och om några timmar kommer världens coolaste sjuksköterska med barn och hämtar mig, tänk er – En gravid kvinna, en bög och 2 barn på utflykt? Det kan inte bli annat än fantastiskt.  Kamerabatteriet är laddat och minneskortet är formaterat för dagens händelser.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Claudia 15 augusti, 2017 at 10:46

  Fantastiskt skrivet! Kram

  • Reply tommytott 15 augusti, 2017 at 10:54

   Tack så mycket! 🙂

 • Reply Joanna-Livet med psykisk ohälsa 15 augusti, 2017 at 11:13

  Så gott

  • Reply tommytott 15 augusti, 2017 at 11:14

   Det var riktigt gott! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.