Ett hälsosammare jag

Tuff jobb helg, komma i gång med träning och ledighet

En tuff jobb helg.

Så håller jag äntligen “helg” i en hel dag och det är i morgon. Helgens jobb har minst sagt varit intensivt och ibland blir det mer jobb än planerat och jag är glad att syrran alltid ställer upp och gärna har Chanel när det krisar på jobbet och jag rycker in och jobbar hel dag från tidig morgon till sen kväll. Så jag avslutade min jobbehelg med att börja veckan med ett morgonpass och jobba in rasten så jag kunde gå hem 30 min tidigare. Älskar att sommarvikarierna anammar jargången och när jag går hem viskar en vikarie : skit på dig i stället för tack för i dag. Jag vrålade , i like!

Ikväll när Mattias drog och jobbade natt igen så hade jag och syrran bestämt att vi skulle köra i gång med träningen igen. Jag velade mellan att dra på gymmet eller köra träning ute med promenad och övningar i utegymmet. Syrran röstade på promenad och utegym, så det blev en promenad på 6.8 km och inga övningar i utegymmet då uppenbart halva Malmö hade samma tanke som vi. Men hej, jag får ta det lugnt och börja försiktigt nu igen efter sjukskrivningen och fortsätta hålla träningen så jag inte hamnar i ett skov till och blir sjukskriven igen.

Proteinrik smoothie med inflamino från Holistic.

Ett besök på Coop forum fick det bli ikväll och kolla in den butiken. Det inhandlades massa nyttigheter så att jag kan köra i gång med proteinrika smoothies morgon och kväll och hittade glasen på bild för 10 spänn. Passar perfekt till snygga bloggfoton. Ikväll blev det en proteinrik smoothie på persikor, havregryn, glutamin, inflamino ( risprotein) och lite vatten.  Chanel är rastad, jag har gjort mig klar för sängen och lagt kamera batteriet på laddning. I morgon vid 12 tiden kommer Sheima med barn och hämtar mig och vi ska på utflykt till Tropikariet i Helsingborg, det ser vi fram emot!

Nu blir det lite tv innan jag joinar John blund och får min skönhetssömn.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.