Dagens outfit

Gymmet, ny tröja och ansiktsbehandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ledig dag och vet ni när jag vaknade ? Jo 06.50 vaknar jag och kan ej somna om och får ett underbart morgon sms av sjömannen. Så det var ju bara att kliva upp, rasta kamphundarna och utfodra dom och få på sig träningskläderna efter ett tag och traska över till syrran. Morgonkaffe där, sällskap i tvättstugan och sen iväg till gymmet för att slakta magen och ja, magen slaktades så det ska bli spännande att se hur mycket träningsvärk jag har i morgon haha!

Duschat, rasta kamphundarna och varit iväg och hämtat ut vinsten från Njiesverige, jag har fått hem 8st  1.5 liters flaskor med den nya aloevera drycken diet med ananassmak och hämtat ut en t-shirt som kom i dag. Tröjan ovan är ny och den fick jag hem förra veckan .. Fantastiskt skön tröja! Vi får se hur kvaliten är!

Nu blir det latte, läsa bloggar och kolla om favorityoutubers har uppdaterat sina sociala medier och sen ska jag ge mig iväg på en ansiktsbehandling, kemiskpeeling på Hudcompagniet. Det ser jag verkligen fram emot att få ge huden i ansiktet lite extra kärlek och bli lite extra ompysslad och snygg inför att sjömannen kommer hem i morgon!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.