Livsstil

Powerwalk, proteinbollar och date med syrran

image

I dag trotsade jag värken och tog mig en 30 minuters powerwalk. Denna gången har jag bestämt mig för att fibromonstret “Ernst-hugo 90+” inte ska få vinna och 2-3 gånger per vecka ska jag ta mig ut på en 30 minuters promenad alternativ till gymmet en runda.  Och när jag kom hem så körde jag igång en maskin tvätt till , duschade och testade på att göra proteinbollar med propud Choklad. Det blev kladdigt och inte så snygga bollar men det blev iallfall proteinrikt fika och mellanmål. Perfekt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så här ser proteinbollarna ut tillsammans med en latte. Syrran har varit på gymmet och kom förbi när hon var klar. Hon ska låna våran portabla högtalare så hon har lite musik när hon städar så jag passade på att bjuda på en latte och proteinbollarna.

Det var min förmiddag, nu ska jag hänga upp tvätten då maskinen är klar och sen blir det fix här hemma, lite vila och mys med kamphundarna innan jobbet kallar igen. Ingen rast och ingen ro. Men i morgon ska jag iväg på lite roligheter!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.