Livsstil

Promenad, optiker och nespresso

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så är jag hemma igen efter en promenad i ett soligt och regnigt Malmö. Jag valde att promenera in till centrum då solen visade sig från sin fina sida och då kunde jag passa på att gå inom optikern för att höra om det verkligen ska glappa så mycket på ena sidan av glasögonen och det skulle det inte så glasögonen fixades oxå. Perfekt. Promenaden hem var inte lika solig, mer blöt.

Tids optimist som jag är så var jag ju klar snabbare och gick snabbare än vad jag trodde jag skulle göra så det blev en liten latte på Barista och sen iväg på ansiktsbehandling på Hudcompagniet och där blev jag varmt välkomnad av fina Jenny. Men mer om det i ett senare inlägg men jag känner mig som en ny människa och len som en .. babygump? Ja det där lät ju lite obehagligt men lent och rent är det 😉

Påväg hem så försökte jag lokalisera Walles&Glantz kontor, men jag hittade fan inte dörren så jag vände om och gick hemåt, men tänkte att när jag ändå är i stan och sjömannen kommer hem i morgon så kan jag gå inom Nespresso och köpa sjömannens favoritkapslar , Vanilio som är slut här hemma , men nu är lagret påfyllt igen darling. Och så blev det några rör till mig och ett rör med decaffinato – koffeinfria kapslar för att jag ska försöka minska på koffeinet och se om magen mår bättre av det.

Det blir en lugn kväll. Rasta kamphundarna, vika tvätt, hänga tvätt och gå iväg och hämta ut 2 paket till. Vafan kan inte alla avier komma samtidigt för ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.