Livsstil

Avmönstringsdag, gumpklappning och #tappatvålenonsdag

Så glad att jag vill twerka så skinkorna klappar.

Godmorgon godingar. Jag har börjat vakna där vid 5 tiden och vara superpigg men vägrat kliva upp så jag låg kvar i sängen och somnade om och vaknade där vid 8, svinförbannad på en städerska som vi inte ens har. Hon var och rotade på sjömannens sida av sängen och jag förstod verkligen inte vad hon hade där och göra och speciellt när någon ligger och sover? Haha, jag orkar inte.

I dag är det #tappatvålenonsdag och sjömannen har äntligen avmönstringsdag. Ni kan inte ana hur glad jag är, hur skönt det ska bli att få hem honom och få spendera dagar med honom i husvagnen. Den saknar vi massor eftersom även denna sommaren inte blev som vi tänkt, utan massor med jobb och dessutom en sjukskrivning för mig och ett väder som är mer som en höst än en sommar, men nu är planen att vi ska ner dit och vi får se hur länge vi är där och vet ni ? Det ska bli så skönt att få avlastning från plåstret, aka Kamphunden Chanel. Jag älskar den hunden mer än någonsin , men just nu är hon så på att jag helst av allt bara vill byta bort henne mot en låda Victoria rosé. Men sen vill jag ha tillbaka henne, men just nu går hon mig oerhört mycket på nerverna.

I dag händer inte mycket mer än att jag ska försöka få upp ett par terrarium på vinden ( wish me luck ), jag tänkte slänga i ännu en omgång med grå toning i håret, jag förstår inte att det kan försvinna så snabbt och så går jag väl bara och kollar på klockan och inväntar att tiden ska springa iväg, få sms vilken tid jag ska hämta hem sjömannen på tågstationen. It´s gona be a good day.

Vad gör ni i dag? Har ni semester eller jobbar ni ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.