Livsstil

Pistaschbiskvi

Äntligen, äntligen är 5 arbetsdagar avklarade, 4:a kvällar och ett supertidigt morgonpass är jag nu ledig. Planerna ändrades om och eftersom min älskade lillsyster och jag inte setts så mycket de senaste veckorna så hängde jag med henne till triangeln en runda efter jobbet och var moraliskt stöd när hon köper skor – med andra ord talade om för henne hur fula skor hon egentligen tittade på och vilka hon ska välja. Men i dag gick det bra, hon tittade direkt på snygga skor så jag behövde inte vara extremt ärlig.

En snabb runda på triangeln blev det och när vi går hem igen så säger hon – vi bröt traditionen och köpte ingen kaffe. Men det löste vi och tog oskulden på det hypade cafeét systrar&bröder.  Mina ögon drogs direkt till en pistaschbiskvi. Krämen var svingod, men jag vette fan .. är det mandelmassa i biskvi? För det var sött som satan ( vilket jag inte behöver spä på denna redan söta kropp ). Men det var en trevlig fika och snabbrunda på stan.

Nu är jag hemma hos kamphundarna igen och vi har varit ute. Jag ska göra allt för att inte somna i soffan för jag är sinnesjukt trött efter att ha klivit upp 05.20 och varit i gång hela dagen. Det blir en dusch, ta hand om mig själv med ansiktsmask, mysa med kamphundarna och redigera foton från promenaden med syrran, hon får agera outfit fotograf ofta! Planen är att jag minst 1 gång i veckan ska uppdatera med outfit bilder för att få in mer mode i bloggen – risken är dock stor att det blir mycket samma kläder men det kan ju kvitta bara location inte är den samma 😉

 

Glöm inte att följa bloggen på :

Facebook: Tommytott
Instagram: Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Johanna 2 mars, 2017 at 18:23

    Såg inte helt fel ut 😁

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.