Livsstil

Hamburge planka

Måndag och ledig dag. Och det är redan kväll ? Jag har ju inte hunnit göra ett skit i dag då tiden sprungit iväg och nu är klockan i skrivandes stund redan 18:20. Vi har varit och hämtat ut sjömannens byxor hos skräddaren, jag har varit på tropikhuset en runda, apoteket då sjömannen behövde handla inför jobb och jag handlade vitaminer och sen snabbt inne på både Willys och Malmborgs.

Syrran kom på kaffe ett par timmar och efter hon gick så somnade jag på soffan och vaknar av att sjömannen gapar på mig. Då är klockan 17:20. Han har plockat i köket och påbörjat maten. Min man kan verkligen det här med att laga mat, i dag blev det hemmagjord hamburgare på planka. Så jävla gott!

Resten av kvällen ska jag bara duscha och sen mysa med sjömannen och kamphundarna. Denna lediga dag gick alldeles för snabbt och nu kör vi på 4:a dagars jobb igen och klockan ringer 05.20 i morgon.  Det är lite tomt här i bloggen p.g.a mycket jobb, men förhoppningsvis ska jag lyckas få ordning på bättre uppdatering igen. Det tar bara lite ( för ) lång tid  haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre - Sweetwords 20 februari, 2017 at 20:14

    Men ohh gött

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.