Livsstil

Viridi eco, massor med folk och jobb

Lördags jobb med sociala medier.

Vloggen fortsätter, kanske inte som andras vloggar och videos på youtube, men vi kämpar på och försöker att våga gå utanför boxen och gå och snacka med en kamera när det är massor med folk ute i butiker och allt vad det nu är, men i dag var verkligen ingen bra dag att gå emot rädslan och inte våga då lönen är på allas konton och alla ska fylla deras hem med mat och annat, så ja, det blir som det blir, men det blir i alla fall materiell till en vlogg.

Vi har inte börjat baka det vi ska ha med oss till  kvällens champagne kväll ännu. Utan sjömannen ligger i stället på soffan och vilar och jag har fullt upp med jobb i sociala medier. Produktfotografering, uppdatera här i bloggen, börja redigera vloggmaterialet samt att jag ska försöka hinna med att göra ett nytt intro till youtube kanalen då den jag gjorde inte alls blev som jag önskade och man inte ser texten så tydligt som jag vill ha det. Dessutom har jag inte hunnit välja kläder och duscha ännu. Detta blir spännande och se när bögarna bus anländer till Champagne kvällen. Fint folk kommer sent va? haha!

Viridi Eco.

Jag hämtade ut ett paket i dag, jag hann inte i går och jag blev glatt överraskad för innehållet från Viridi Eco och ser fram emot att testa produkterna. Vintern är en årstid där min hy verkligen tackar för sig och gör lite som den vill. Kanske kan det bero på att jag blir lite slappare än på sommaren att ta hand om min hy, vilket är helt sjukt att man bara för att det blir kallare och mindre sol att man tar hand om sig själv mindre?

Jag fick i alla fall hem produkter som jag inte testat tidigare och ja, att alla produkter är helt eco är magiskt.  Jag fick hem:

  • En skäggolja.
  • En body butter
  • En skrub
  • En konjac sponge.

Det ska bli oerhört spännande att testa produkterna. Ni kommer få läsa om det här i bloggen och dessutom ska jag försöka göra en youtube video där jag pratar och testar produkterna.  Så tusen tusen tack Viridi Eco för paketet. En vanlig lördag i Oktober känns dom en mini julafton.

Nu börjar göra nytt intro till  youtube kanalen, börja gå igenom garderoben med kläder till kvällen och snart börja med maten som ska med.  Wish me luck och note to self- glöm för fan inte champagnen och cavan!

 

– Inlägget är i samarbete med Viridi eco 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.