Livsstil

Han är hemma <3

Han är hemma igen!

Hej måndag och hej ny vecka. Jobbhelgen är över och jag börjar denna veckan med en ledig dag, vilket behövs efter helgen på jobbet. I går efter jobbet så körde jag och hämtade kamphunden, sen körde vi till Hyllie och gick en runda och inväntade att sjömannen skulle komma med tåget från kastrup. Han är äntligen hemma – lycka!

Det är alltså måndag, kamphunden är rastad, jag har vattnat alla blommorna, vi har fått i oss frukosten och dricker nu kaffe. Det snöar ute, flingor stora som dassalock och vart detta kom i från kan man ju fråga sig.  Lönt att det snöar nu när jag och så många andra börjat se fram emot våren och varmare.

Våran favorit skoaffär har gått i konkurs och direkt efter att jag plockade upp sjömannen drog vi dit men vi fick gå där i från bittra. Hur fan kan en butik, oavsett om dom gått i konkurs eller inte , som har lokal i shoppingcentrum få stänga tidigare än vad övriga gör? Vi möts av skylten rea till 16 och sista insläpp 15:40 och vi var där ca 16.30. Helvets skit men synd för dom, dom kunde dragit in ett par lovar extra på oss.

Dagens planer är noll .. ännu ..  förutom att jag ska vika tvätten som ligger i torktumlaren. Sen får vi helt enkelt se vad denna dag tar oss till.

Vad har ni för planer?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.