Livsstil

Jobb helg, städning och beta av mailen

Trött men lycklig.

Gissa vem som fick 2.5 timmars sömn i natt? När klockan var 02.20 hade jag fortfarande inte somnat , jag vet inte varför men jag kunde verkligen inte somna i natt, var inte ett dugg trött när jag kom hem från jobbet i går, men jag käkade, duschade och sen la jag och kamphunden oss. Men efter jag legat där en timma klarvaken kände jag bara, men starta tv´n och scrolla på mobilen , och det resulterade i att jag fick tummen ur och beställa 2 par kompressionstrumpor till så jag har fler på att använda när ett av paren hänger på tork och sen beställde jag även 2 stycken växter som jag så länge kollat på och som dessutom var rea !  Upp och drack vatten, kissade, gick ut med kamphunden så hon fick kissa igen och så försökte vi igen. Men när klockan var 02.20 strax innan 02.30 och kaffetarmen började göra sig hörde sa jag till mig själv, sover du inte klockan 03 så är det lika bra att kliva upp och göra kaffe och hålla dig vaken, för du kommer va dödstrött om du somnar kl 04 och ska upp 05.  Jag somnade och kom upp, men jag var så trött och visste inte riktigt vart röven var.

Dagen på jobb har varit bra, trött men bra! Underbara kollegor och min oro var när jag började bli trött någon timma innan jag körde hem var att , om jag sätter mig i soffan när jag kommer hem kommer jag tänka att jag kan lägga mig en stund och därmed kommer jag somna och inte kunna sova i natt – så jag byggde upp en plan och sa till mig själv, nu jävlar tar du tag i renbäddningen av sängen, kastar alla lådor och kartongen från utskick från företag och så röjer du i lägenheten. Japp, hämtade kamphunden och tog henne på en runda och sen körde jag i gång och helvete vad nöjd jag är. Att gå med källsorteringen och ta tag saker som man så länge skjuter upp men som ändå går så snabbt. Varför gör man så?  Varje gång. haha!

Nu sitter jag här i soffan, dödstrött och funderar på om jag ska gå ut med kamphunden. Jag har gjort allt jag sa till mig själv att jag skulle göra. Jag har dessutom svarat på lite samarbetsförfrågåningar och andra roliga mail och även tackat ja till ett samarbete och kollat hemsidan och lagt en beställning. Jag ser så mycket fram emot att få hem produkter och visa upp er. Så jävla snygg!

I natt hoppas jag att jag kan sova ordentligt och vet ni vad? Jag är lycklig som ett litet barn. Sista natten att sova själv och när jag slutar i morgon så är det bara att köra och hämta kamphunden, rasta henne och sen hämta transportväskan i lägenheten och sen in i bilen och köra mot Hyllie och hämta hem sjömannen! Its tappatvålen söndag people!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 23 januari, 2021 at 22:41

    Jag hade också svårt att somna i natt tror jag somna närmare 2 jag med, hade ont i magen =(

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.