Livsstil

Han är hemma

He is home ♥︎

I går kväll gick jag ut med kamphunden för natten, gjorde mig klar och så la vi oss i sängen och skickade iväg ett godnatt sms till sjömannen och strax därefter får jag en bild av sjömannen från Kastrup, Köpenhamns flygplats. Jag ringde honom full av lycka och tåget skulle gå om 3 minuter, så ni kan ju gissa hur glad jag blev och hur snabb jag var uppe ur sängen och så var vi i bilen och snabbt var vi på Hyllie, jag och kamphunden och hämtade hem honom.

När han lastar in i bilen frågar jag om han har tömt hytten eftersom han absolut inte hade så många väskor med sig när han åkte, men det hade han inte. Väl hemma så ropar han på mig och Chanel och frågar om vi ska kolla vad han har i väskorna. Det packades upp massor och här ovan kan ni se lite av allt han hade med sig hem från både båten och från flyget. Bubbelflaskorna är så sjukt snygga och jag informerade direkt att när och om vi dricker dom så ska dom sparas, för jag ska ha dom som ljusstakar haha!

En ledig dag.

I dag är jag ledig och jag ska fixa här hemma samt att jag ska tvinga med sjömannen till Emporia en runda för att han ska gå in till optikern där och säga upp sina linser som han inte kan använda längre. Så ingen meningen att dom fortsätter skicka hem dom till honom. Annars blir det bara till att mysa med kamphunden och självklart sjömannen! Lyckan att få hem honom en dag tidigare och dessutom få ha honom hemma i dag när jag har veckans enda lediga dag! I live!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara ~ Candis 10 januari, 2018 at 13:57

  Från bästa butiken också ;D

  • Reply tommytott 10 januari, 2018 at 14:20

   Ja .. älskar rituals och jag har turen att dom har delar av sortemanget på båten så att sjömannen får personal rabatt i taxfree så det blir nästan gratis! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.