Livsstil

Leta ny dator

image

Det här med att vara bloggare och att älska att ta foton. Det ska vara kvalitet och man vill ju helst inte slänga foton som jag har tagit. Dessutom börjar min dator trots rensning att bli extremt slö så jag har börjat kolla efter en ny dator. Drömmen är ju att ha både en stationär och en bärbar macbook. För ett par år sedan gick vi från Pc till apple och det har varit drömmen. Visst var det lite krångligt i början men man kom snabbt in i hur enkel apple är och hur jävla stilrent det faktiskt är! Och det är ju en viss känsla med en helt ny macbook!

Det finns ju en uppsjö av sidor som säljer datorer och diverse saker till datorer, en av sidorna är CDON, vilket för mig var något nytt i och med att de har ett brett sortemang.  Sjävklart vill man hitta en sida som är lite billigare än de andra, men samtidigt är det värt att lägga ner en extra summa för att få en bra dator som håller i flera år.  Men nu funderar jag på vilket som passar mig bäst, en ny macbook pro eller en macbook air? Air är ju så lätt, men jag är osäker på i fall den klarar av samma lagringsutrymme som pro? Jag får helt enkelt gå in i butik och höra vad dom rekommenderar efter mina behov.

Vilken Macbook använder du?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Erika 11 april, 2016 at 11:57

  Det är verkligen en djungel att försöka hitta rätt i, köpte mig en ny dator för ungefär 3 veckor sen nu. Då hade jag ändå letat och jämför massor under en månad innan 🙂 Så skönt att vara ute på andra sidan det träsket haha! Lycka till med sökandet 🙂

 • Reply Marie 11 april, 2016 at 13:01

  Skulle mer än gärna också ha en mac =D

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 12 april, 2016 at 07:28

  Jag har kört med iMac 22″ och Macbook Air i ett par år. Helt klart bra för mig. Ha en underbar dag.

  Som du ser har jag kört igång min campingblogg igen, nu inför säsongen på vår camping.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.