Livsstil

Han kom, vi sågs & han däckade

Han är äntligen hemma <3

Jag och kamphunden fick sms om att tåget gick 13.02 så vi hoppade snabbt in i bilen och körde iväg till hyllie i blåsten, tog en promenad där så hon fick göra sina behov och sen vänta i bilen på att sjömannen äntligen skulle komma med tåget.  Vi var 2 som var ivriga i bilen, vissa mer än andra och gnällde, pep och stirrade runt men sen kom han äntligen.

Han kom, vi sågs & han däckade. Vi hann bara innanför dörren så sa sjömannen, väck mig om en timma och så sov han. Det är en trött hjälte jag fick hem även denna gången och just nu så lyssnar jag på hans andetag och  njuter av att höra hans snarkningar. Och som ni kan se, det är någon annan som uppskattar att han är hemma med haha. Så jävla söt hon är!

Piedestaler.

Medan sjömannen sover så slappar jag bara och funderar på vad vi ska äta till middag, jag googlar på lite växter och letar efter piedestal(er). Jag vill ha några piedestaler, men jag hittar inga snygga och de snygga jag hittar kostar ju för fan en hel förmögenhet. Någon som har tips på stilrena och snygga piedestaler? Både modellhögre och lägre. Hola at your local gayboy!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.