Livsstil

Corona test, boxa dig i ansiktet och hud och hårvård

| Inlägget är i samarbete med  Livinglifecenter.com

Hej och hå och den berömda höstförkylningen gav mig en käftsmäll av dess like och jag började i söndags kväll svettas, frysa, torrhosta och snora och så började huvudvärken komma smygandes.  Det är ju inte så att man tänker, jahopp då var det min tur att drabbas av den berömda förkylningen utan nu när vi lever i en pandemi så börjar man direkt tänka, det är fan Covid-19, jag kommer dö, vem har jag umgås med och vem ska jag boxa i ansiktet? Och har jag verkligen tvättat händerna ordentligt ? Varför i helvete tänker jag så där om jag tvättat händerna ordentligt?  Jag är en renlig människa och har dessutom en funktion på min apple watch som påminner mig i tid och otid om att det är tid att tvätta händerna i 20 sec och det är fan knappt att man hinner slå ner röven på dass för att skita innan den vibrerar och råder mig att tvätta händerna? Men för fan  .. apple, andas . Nog för att det är viktigt med handhygienen efter man har tömt tarmen, men får jag lov att börja först?

Jag fick tid för Covid-19 test i måndags och påväg till det berömda tältet så känns det som man gjort något olagligt, för alla som jag mötte runt omkring där tittade dömande på mig och jag höll avstånd, hade mask och dom tog steg åt sidan som om jag var den sjukaste människan i världshistorien . Där och då ville jag bara hosta dom i ansiktet, men så gör man ju inte , jag är ju väl uppfostrad.  Och till testet , oh lord. Här ville jag verkligen lägga mig ner och dö och boxa den stackars människan som tar provet hårt i ansiktet. Va fan ska du upp med pinnen genom näsan ända upp till hjärnan för? Och varför i helvete ska du köra ner pinnen så långt i halsen att den tittar ut genom krigaren .. ?Jag varnade för att det troligen kommer kräkas om han ska hålla på sådär länge ,men han sa – vi behöver lite till och körde ner pinnen. Jag höll låda men jag överlevde.  Med tårar på kinden – inte att jag grät, men detta var fan horribelt. Varför klagar jag? Tänk på stackarn som har jobbet att utföra dessa test – snacka om att vara hjälte, så jävla hatad men så älskade. Heja dig din jävla hjälte.

Jag har legat isolerad sedan söndags och nu kan vi andas ut. I går fick jag besked, testet var negativt och gumpalallan blev så glad att den klappade. Vi kan andas och de få jag har umgåtts med kan andas ut, jag kommer inte boxa er i ansiktet ,lovar.  Förkylningen är lätt och har börjat avta och jag kan återgå till jobbet, men jag tar mitt ansvar som medmänniska, kollega och medborgare – stannar hemma tills symtomen på förkylningen är gone by the wind.

Mon rin, hud och hårvård.

Under tiden jag legat hemma sjuk så trillar det in ett paket med hår och hudvårdsprodukter från LivinglifecenterHur lägligt kom inte detta och hur snygga är inte produkterna? Det ska bli riktigt intressant att testa dessa produkter som jag både läst och hört mycket bra om. Produkter som vårdar och reparerar hud och hår och för mig som är tunnhårig och med den största rädslan att bli skallig och tappa håret så är jag noga med att använda produkter som vårdar och reparerar. Dessutom så fick jag hem produkter som kan vara behjälplig för sjömannen som har stora problem med sin psoriasis.

Jag fick hem schampo, återfuktande lotion för både ansikte och  hår. Samtliga produkter är från serien Mon Rin.  Är du nyfiken på produkterna så tycker jag du ska kolla in Livinglifecenter. Och jag kommer självklart återkomma efter jag testat produkterna noggrann och utvärdera. Och som ni vet, jag är ärlig i vad jag tycker!

Nu , dricka mitt kaffe, vakna till liv och fortsätta lyssna på något som är viktigt här i världen och som just nu pratas nästan mer om än pandemi-helvetet. Nämligen valvakan i USA. Måtte detta sluta bra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 5 november, 2020 at 15:53

    ja samma ska vi göra imorgon för vi är förkylda med hosta och det känns väl sådär att man ska behöva göra det och känna sådär, men ja bra att veta så man kan förhålla sig till det!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.