Stuglivet

Under vårat äppelträd

En latte under äppelträdet.

Lördag förmiddag och jag har haft lite problem med internet här i Stugan.  Jag förstår inte varför det hela tiden ska bråka och strula. Det börjar bli jävligt irriterande att det inte bara fungerar. Hur svårt ska det vara lixom?

Börjar morgonen med en latte under vårat äppelträd här i trädgården. Magiskt. I dag är det mys med kamphunden nu på förmiddagen innan jag ska packa väskan med shorts, handduk och solskyddsfaktor, godis till kamphunden och vin.  I dag tackade jag nej till ett övertidspass i solen då jag är bjuden till vännerna för häng i trädgården, bad i deras pool ( våran har ju inte kommit upp ännu så man får passa på att bada i deras haha ) och ikväll blir det grillat.  Jag kunde passa på att jobba lite extra när sjömannen är borta, men samtidigt känner jag att dessa lediga dagar behövs och häng med vännerna med bad, sol och grill är ju helt magiskt ju.

Så nu blir det bara lite fix här i stugan, kamphunden ligger här bredvid mig och slappar i soffan. Sen tar vi och traskar bort till vännerna. Nu är det nedräkning , 8 dagar tills sjömannen kommer hem. Fy fan vad vi längtar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.