Livsstil

Mancold, värkhelvete och Malmö runt

Jag.orkar.inte. Jag lyckades inte i fredags att mota mitt halsont,redan i slutet av förra veckan var näsan som en öppen kran men när halsontet kom så började jag  mota med strepsils, ingefära, vitlök och massa skit, men det släppte inte och jag hoppades att helgens ledighet skulle låta förkylningen ebba ut … Fel av mig.

Lördag morgon vaknar jag av att jag hostar som fan. Jag packar in och kör ut till Almåsa som bestämt för ett dygn hos Annica med Chanel. En lugn och skön dag och en runda till Timotej & Andersen och där fick jag tipset att blanda ion silver och msm i en sådan näsprayar-grunka och har sedan dessa sprutat näsan konstan och jag som får kväljningar av att spraya näsa gjorde så gott jag kunde.

Söndag morgon vaknar jag upp lite bättre .. trodde jag. Väl hemma i lägenheten är jag helt slut, har kallsvettningar, huvudvärk, svettas och fryser samtidigt och sov till och från mellan 15-18. När jag vaknar är jag helt slut, huvudet känns som det ska sprängas och där vid 21 när jag rastar Chanel för sista gången och ska upp till lägenheten börjar jag bli yr och fick sätta mig, känslan av att hålla på svimma var obehagligt nära.  Och nu måndag, jag ligger här i sängen och har kämpat mig ut med Chanel som självklart i dag inte hittade rätt ställe att skita på och var tvungen att gå Malmö runt  – kroppen den värker och det är det värsta med fibromyalgi, när immunförsvaret är lågt i övriga kroppen så blommar ledvärken ut till fullo och jag vill bara lägga mig ner gråta och sova i flera dagar och hoppas vakna upp i morgon att jag mår bättre.

Så nu ligger jag här i sängen med Chanel. Kaffesuget är ett faktum, halsen är ond som fan och mjölken är slut, så för att försöka bli lite piggare blev det en iskall nocco. Kallt för halsen is the shiet.  Så nu har jag ordbajsat och kräkt av mig hur synd jag tycker om mig själv. Livet mina vänner, livet. Nu dricka min nocco, bädda ner mig under täcket och förhoppningsvis sova lite, för i natt har det väl sammanlagt blivit 4 timmars sömn. Hade sjömannen varit hemma hade han fått lagt en alvedon under förhuden och gett mig både sugtablett och stolpiller.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.