Livsstil

Sista jobbhelgen, nytt till hemmet och så nära men så långt borta

Sista jobbhelgen detta året.

Så var sista jobbhelgen och även sista passet för detta året avklarat, enligt schema i alla fall och sen får vi se om det är behov av extra resurser under nyårsafton så kanske jag ställer upp i fall dom ringer och behöver förstärkning. Vi får helt enkelt se. Men dessa 4:a dagar har gått segt även fast vi har haft att göra på jobbet. Både i går och i dag vid samma tid på eftermiddagen så gick lyften ur mig och kollegan och vi båda längtade hem till soffan och sängen haha.  I går efter jobbet skulle jag köra och kolla till ormarna, men jag körde hem och när jag lagt mig i soffan insåg jag att jag skulle ju för fan kolla ormarna men jag orkade inte ge mig iväg och somnade strax efter 20 och vaknade i panik i dag på morgonen där jag försov mig men hann i tid till jobbet. Thanks god.  Det har varit en helg med mycket skratt och galenskap!

I dag efter jobbet tänkte jag att jag skulle köra och handla då jag fortfarande inte handlat hem diskmaskinstabletter men när jag sätter nyckeln i dörren inser jag att men för fan Totten? Min alzheimer-delight har verkligen slagit till ordentligt haha. Jag fick traska iväg på Ica och handla diskmaskinstabletter för jag orkade verkligen inte hoppa in i bilen och köra för att hitta de billigaste, utan nu fick de räcka med de dyraste.

Jag har kört i gång en maskin med disk, en maskin med mörk tvätt och jag har varit ute på promenad med kamphunden. Dammsugningen är avklarad och jag har slängt massa pappkartonger och annat i miljörummet och nu har jag knäckt en nocco och musiken den strömmar från högtalarna. Jag ska vika tvätten som ligger på sängen och i tumlaren. Ser ni föresten de nya snygga ljusstakarna som är i glas på bilden här ovan? Dom klickade jag hem för under 200 kr på Campadre och ordinarie pris är egentligen över 1000 spänn. Jag vill ju ha de svindyra och snygga från orrefors, men den snåla stjärtisen i mig vägrar köpa på rea och hoppas på att någon annan vill ge mig en hög och en mindre någon gång i livet , så dessa fick duga tillsvidare då jag gillade dom med.

Livet det rullar på och i dag fick jag bild att sjömannen är i Köpenhamn. M/S Bergensfjord la till i Köpenhamn vid 14 tiden i dag och sjömannen ska ha Officiers-vakt ikväll..  Han är så nära men så långt bort och jag önskade verkligen att jag hade kunnat köra över och bara få ett par timmar med honom, få se honom och få känna lite haha. Men det är stress ombord inför morgondagens nyårskryssning som dom ska ha, det ska tydligen vara höga vågor och blåsa mycket när dom ska segla ut. Så  vi får helt enkelt ses den 4:e.

Ikväll får jag se vad som händer. Det blir nog en lugn kväll, kanske ett glas vin och bara småfisa i soffan och bara vara. I morgon är det nyår och det är tanken att jag ska spendera hemma hos Lizette, Mattias och Thea och en kompis till dom och bara äta och mysa. Men vi får helt enkelt se vad nyår har att erbjuda och ja, klädångesten är sisådär skyhög. Inte en jävla skjorta som passar då kroppsformen inte är som förr haha. Men jag är så redo för ett nytt och är och bäst av allt är att jag inte ska jobba först nästa år. Låter helt sjukt .. haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mettan 31 december, 2018 at 08:35

  Hej fina Totten.

  Vill önska Dig, Sjömannen o Pälsklingen ett fint avslut på år 2018 och ett riktigt härligt Gott Nytt År 2019🍾🥂.

  Tack för en rolig och ärlig blogg med mycket bra och blandat innehåll…..😊
  Ser framemot en mysig läsning hela nästa år😉.

  Med varma kramar
  Mettan med make och pälskling🤓🤠🐶

  • Reply tommytott 2 januari, 2019 at 15:31

   Tack så mycket och detsamma till er! 😀

   Kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.