Stuglivet

Hej då Campande bögar och Välkommen stugbögarna

Hej till stugbögarna.

Vi har haft svårt att hålla tyst men nu kan vi äntliga outa att vi har blivit med stuga. Det är nu helt klart att att de campande bögarna har gått i graven och en ny era börjar, hej stugbögarna.  Vi skrev på alla papper och fick nycklarna i dag så nu är den vår, helt och hållet vår och vi har köpt våran stuga och kan nu börja göra den så som vi vill ha den.

Vi har under hela hösten spanat på stugor och både kollat på stugor som varit top renoverade och gått snabbt som fan. Men skam den som ger sig. Vi hittade denna fina stuga och den blev vår. Vi har gjort det första på sugan i dag och det var att byta lås  – bögarna bus goes byggarebob.

I morgon påbörjar vi mission att kasta ut de möbler och ting som de gamla ägarna lämnade kvar och sen ska vi eventuellt börja måla om där inne, det är ett äldre par som haft stugan så det är en del att göra för att få det som vi vill. Allt får ta sin tid, sjömannen drar ju till sjöss på torsdag och jag har ju jobbet att fixa. Men vi tänker att vi inte har någon stress.  Vi kommer troligen inte köra någon omfattande renovering invändigt i år utan vi kommer göra lite smått som att måla om och få de färger och den stil som vi vill ha och i sinomtid kommer det bli helt magiskt och fint där ute.

Självklart kommer ni få hänga med massor i vårat liv som stugbögar och vi ser fram emot sommaren där ute.  Jag ska försöka ta före bilder och lite bilder efter att vi fått dit möbler som ska inhandlas och annat kul som händer med livet som stugägare.  Så nu ikväll firar jag med ett glas rosé och bara njuter.  Vi har lite svårt att greppa att den nu är vår och i dag kan ni tänka er vad tiden har gått sakta och vi har nog aldrig kollat så mycket på klockan. haha.

I morgon ska det inhandlas byggarebob-brallor. Herregud, det manliga testosteronet kommet flöda haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Alexandra 10 mars, 2019 at 21:57

  Åhh vad Mysigt ❤

  • Reply tommytott 13 mars, 2019 at 08:25

   Supermysigt och så kul att måla och fixa i stugan.

 • Reply Margareta 10 mars, 2019 at 22:14

  Grattis till er båda (eller alla tre för fyrfotavännen kommer också att ha glädje av detta!). Så härligt med trädgård! Var finns detta fantastiska krypin – är det i Malmötrakten?

  • Reply tommytott 13 mars, 2019 at 08:25

   Tack så mycket! Ja det känns super bra och kamphunden låg ute på gräsmattan typ hela måndagen i solen och gick runt och kollade in sina nya ägor.

   Det ligger strax utanför Malmö. Perfekt.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.