Stuglivet

Ett år äldre och fortfarande okysst

Min födelsedag.

Hej onsdag och hej mitt 34-åriga jag. Grattis på födelsedagen till mig själv och till min älskade lillasyster som även hon fyller år i dag!  Vi började morgonen med att ligga och dra oss i sängen och scrolla på mobilerna och svära över de förbannade flugorna som kommit in .. vart dom kommer i från vet jag inte, men jag har sprungit med den elektriska flugsmällan  och försökt döda de jävla asen . En del lever fortfarande .. en stund till.  I dag har vi inget speciellt på schemat, mer än att vi ska äta mat tillsammans med Alexandra, Anders och Anna.

I går kom mina syskon med partners, barn och hund på besök för grillning och häng här i stugan. Vi busade med Thea, visade stugan, käkade gott, kramades och skrattade. Drack lite bubbel och vin och där vid 19 tiden var Thea så trött så de började röra på sig hem till Svedala.  Supermysig ikväll.

Det blir en lugn och skön dag, ett år äldre och fortfarande okysst .. fläckvis 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.