Livsstil

Tidig morgon, sjömannen sover och klass 2 varning

 

| Sony A7

Klass 2 varning.

Fredag och jag vaknade före både sjömannen och kamphunden. Och så här ser det ut utanför våran lägenhet i dag. Solen kämpar att ta sig fram. Jag vaknade vid 06.20 och kunde inte somna om och vid 7.20 klev jag upp då jag gav upp försöken att försöka somna igen, eller det gjorde jag tidigare men jag hade scrollat igenom alla sociala medier så jag klev upp och sen väckte jag kamphunden för en kylig morgonpromenad.

Väl inne när jag smyger för att inte väcka sjömannen då han kan behöva få sova ut lite så tror ni inte på fan att jag får börja bråka med kamphunden som gör allt för att han ska vakna. Gömmer sig under sängen när jag försöker ropa tyst på henne och att ropa tyst är fan inte lätt haha. Men jag fick smyga mig in i sovrummet och krypa under sängen och dra fram henne så att jag kunde stänga sovrumsdörren.

Så nu är latten klar, musiken strålar från datorn och kamphunden ligger här i soffan bredvid mig. Jag ska jobba helg och har fredag kväll på jobbet, ska cykla och så varnas det för storm med klass 2 varning här nere i Malmö. Sen ett tidigt morgonpass på lördag, så tystnaden kommer vara för att jag direkt ikväll kommer hoppa ner i loppelådan och tvinga mig att sova så jag inte ser ut som ett monster eller lik i morgon bitti haha!

Ha en fin fredag och var rädd om varandra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Margareta 8 mars, 2019 at 12:25

  Trevlig helg på dig!

 • Reply Ewa / diamantfamiljen.se 10 mars, 2019 at 00:07

  Kände bara för att säga: Kram!!

  Och du, det görs reklam för “Ulltofflor” på din blogg… Hmmm…. får mig genast att tänka på.. när någon, säger inga namn.. skickade flera SMS med små smutsiga förslag.. och ullstrumporna var på… 😀

  Ha det gott!
  Kram i miljoner

  • Reply tommytott 13 mars, 2019 at 08:26

   Stor kram tillbaka älskade vän! Fan vad jag saknar dig.

   Nej haha, fan vad kul. Kommer aldrig glömma den dagen <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.