Livsstil

Den där längtan, gräva i soporna och åsikter så röven inte spricker

Den där längtan.

Måndag och vi är uppe med tuppen. Det var 3 stycken som hade svårt att somna i går kväll, för det går ju typ en  miljard tankar i huvudet på en och ibland låter det som att vi båda är hjärnkirurger och allt är så himla enkelt. Vi packade lite nödvändigheter i går så som verktyg, doftsfräshare och lite annat smått och gott. Det googlades på färger och tillbehör i går. Chanel stod givakt i soffan och stirrade på oss när vi sa att vi skulle åka ut till stugan haha. Sen ploppar det upp tankar att det här måste vi ha med, detta får vi inte glömma att köpa.

I dag vaknade jag vid 7 tiden och låg kvar i sängen innan jag klev upp, gick ut med kamphunden och sjömannen fixade med disken och körde i gång en maskin.  Kamphunden löper och därmed ska det slickas och kissas en miljard gånger och dessutom så är magen inte som den ska som vid varje löp. Jag var i alla fall en exemplarisk hundägare i dag och skämdes lite och såg mig omkring. Ingen såg trodde jag, men sjömannen gjorde. Så när vi kom in tittade han på mig och sa, sket hon 2 gånger? Ja sa jag hur vet du det? Jag såg dig. Alltså såg han mig kasta bajspåsen i soptunnan och sen plockade jag upp den där i från igen för att få upp tolle nr 2 haha. Fan totten, ta med 2 påsar.  Att jag aldrig lär mig. Jag vet, inte friskt men hej man lämnar inte bajset utan att plocka upp det.. #klapparmigsjälvpåxeln.  Vi behöver inte gå in på att jag ännu en gång hade en djup diskussion med kamphunden om att hon kan skita klart på en gång.

Åsikterna måste ut, annars spricker röven.

Tack som fan till er alla som gratulerat oss och till er andra som mailat om att vi inte är kloka som köpt en stuga och lämnat campinglivet, att vi inte vet hur mycket jobb det är med en stuga och hur kostsamt det är. Tack, men jag tänker att apoteket är glada över att ni uppenbart är i behov av salva mot analsprickor, jag förstår att ni inte har något socialt liv så skiten måste ut via nätet, anonymt oxå. Era rövar spricker nog annars. Avundsjuka är inget vackert och jag förstår inte varför man hela tiden måste komma med negativitet.  Vi kommer tydligen misslyckas med stugan haha.

Nu ska jag dricka min latte och sen ska jag ta med mig sjömannen, kamphunden, Mr nikon och påsarna med saker till stugan och ge oss ut för uppfräschning och mindre renovering av stugan.  Jag ska försöka ta lite före bilder i dag så ni kanske får se hur stugan ser ut i dagsläget och sen bilder på vad vi gör om senare. Kan vara kul för oss att se tillbaka med.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ewa 11 mars, 2019 at 08:49

  Längtar efter att få fika där ❤❤❤❤

  • Reply tommytott 13 mars, 2019 at 08:24

   Vi längtar oxå super mycket! <3

 • Reply Louise 11 mars, 2019 at 09:05

  Grattis. Kul med stuga. Min mormor hade en i Sjöbo många år innan hon sålde det. Var vinter onsdag så de bodde där året om när morfar levde. Det var så mysigt.
  Önskar er lycka till.

  • Reply tommytott 13 mars, 2019 at 08:24

   Tack så mycket! 😀

   Vi är så glada och så spända. Och så kul att måla och fixa.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.