Livsstil

Hej fredag

Friyay.

I dag ringde klockan 05 och ni anar inte hur trött jag var och vid 5.40 satt jag i bilen och sa massa fula ord, både över att det inte är mänskligt att behöva sitta i bilen den tiden och för att den förbannade snön ställer till det så förbannat mycket. Så eftersom jag var osäker på väglaget i Trelleborg där jag jobbar så var det ju bara att sätta sig i bilen tidigare. i 65-70 puttrade jag och och ett par kämpar till på en 110 väg och jag överlevde – i did it.

Det var skönt att komma tillbaka till jobbet efter ett par dagar med influensa och känslan av att jag kommer dö. Den där dö känslan är fan inte rolig och att få höra att det är skönt att jag är frisk och välkommen tillbaka av kollegorna är fantastisk. Så nu är dag 1 av 4 morgonpass avklarad och jag funderar på hur många nya svordomar jag ska komma på innan det är måndag eftermiddag.

Det är fredag och jag har absolut inga planer alls. Jag ska eventuellt fortsätta packa ner porslin i köket. Jag har lyckats packa ner alla dricksglas, lämnat en kaffe kopp och en tallrik, men insåg att jag köpte ju ett par glas på Lagerhaus , så dom kan jag ju använda så jag har något att dricka ur haha. Annars blir det bara slappa, mysa med kamphunden och så blir det nog talang ikväll.

Hur har ni det i dag och vad har ni för fredagsplaner?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hondjuret 2 mars, 2018 at 19:14

  Fredagsplaner… Är det fredag? Spelar det någon roll egentligen vilken dag det är?
  Näe.. inte om man är “mellan två jobb” och bor mitt i skogen med dåliga vinterdäck och inte har kunnat ta sig någonstans på 4 veckor.
  Vet inte om jag sagt att här jag bor finns det bara utedass (testa att bajsa i 15 minus. Just sayin!)
  Dusch i källaren med minusgrader och spindlar… Men det är klart.. Det verkar som att spindlarna har frusit ihjäl nu. Jag hoppas det i alla fall. Det är på riktigt, riktigt vidrigt!!

  I övrigt – klockan är 19. Mannen kommer vid 23. Jag har ätit gårdagens makaroner till en kombinerad frukost/lunch/middag och just nu suger jag på en avslagen folköl jag öppnade vid sängen igår natt… Man tager vad man haver… Och jag har bara 3 kvar.
  Talang – Jo, det blir det nog. Annars har jag precis laddat ner säsong 10 av Greys anatomy på Mobilt bredband. Snabbt och billigt! *mummel*

  Tycker du jag låter bitter? Int´jag int´;)

  Hoppas du och kamphunden får en fin kväll och att vägen till jobbet blir trevligare imorgon 😉

  • Reply tommytott 3 mars, 2018 at 16:58

   Herregud, ni är värd nobelpriset haha!
   Jag hade fan inte fixat utedasset alltså.

   Heja er!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.