Livsstil

En grym torsdag

Det har varit en grym Torsdag. Fotojobbet gick grymt och jag har inte hunnit sätta i gång med redigeringen ännu. Men jag får sitta uppe ikväll så jag får dom klara tills i morgon. I can do it.

Det har varit ett grymt vårväder idag och riktigt skönt ute, strålande sol och när syrran slutade jobba så tog vi oss en promenad ner till Ribban och tillbaka, jag passade även på att testskjuta 14-24 f/2.8 lite mer än bara i jobb när jag ändå har det här hemma och jag fullkomligt älskar objektivet och drömmer om att en dag äga ett själv. Efter promenaden bestämde vi att vi skulle käka middag tillsammans då sjömannen är i väg och Matte H inte var hemma, det blev pizza för mig och kebabtallrik för syrran där jag lurade henne att det var sperma som var den genomskinliga såsen uppe på kebabsåsen <— Det var vitlök, men lite roligt får jag ha och syrran var sjukt nojig.

Nej nu får jag sätta i gång med redigeringen här innan jag ska köra och lämna objektivet och tacka för lånet. Hem och fortsätta redigera, i morgon är det kvällsjobb och därmed jobb hela helgen som väntar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mirre 23 mars, 2017 at 20:10

  Så vackra kort

  • Reply tommytott 24 mars, 2017 at 09:30

   Tack! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.