Camping livet

Strålande sol, biltvätt och nerssprutad

Det ljuva campinglivet.

Onsdag, du lediga dag .. Du bjuder på strålande sol, klarblåhimmel och ljuvlig värme. Jag vill nästa gifta mig med dig haha!
I natt har jag haft svårt att somna, det har varit så jävla varmt så jag inte riktigt vet vart jag skulle vända mig, hur jag skulle ligga, med eller utan täcke och dessutom så har jag haft så jävla ont i halsen och vaknar upp med halsont även i dag .. Skjut mig.

I går när vi var på ÖoB så köpte vi en “sprutare” på 7 l. Sjömannen tvättade husvagnen när jag var på jobb och nu på morgonen så testade vi att fylla den med vatten och spraya av bilen , fåglarna har skitit på den och det var en jävla massa pollen på den och självklart när sjömannen ska ta över för jag har jobb med bloggen att sköta så sprutar han ner mig. Jag vrålar och tänker, va fan kan han inte spruta ner mig med annan sak i stället haha!

Nu uppdaterar jag lite snabbt här innan vi ska ge oss iväg till återvinningscentralen som öppnar kl 11. I dag ska möget slängas och sen ska vi passa på att kolla på lite blomjord och lite växter innan vi ger oss ner till campingen igen, slänger på oss badbyxorna och smörjer in oss för ett par timmar i solsängarna. En dag som passar mig perfekt. Ja hittar vi några blommor så kommer det ju självklart bli plantering här vid vagnen med!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Miss Jennifer 23 maj, 2018 at 17:49

    Älskar Ö&B 😀

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.