Livsstil

Hej regnet

Hej regnet och hej tisdag!
Ännu en tidig morgon på jobbet är avklarad och i dag fick jag skjuts av världens bästa Lena hem då vi slutade nästan samtidigt. Det har gått fort som fan på jobbet i dag och i dag fick jag ett meddelande och efter lite fixande från min sida så har jag nu en ny tid och det gick snabbare än vad jag trodde , så i dag hänger jag inte läpp lika mycket som i går och nu hoppas jag verkligen att det blir av denna gången och att inget jävla skit uppstår.

När jag kom hem från jobbet fixade jag lite här hemma, tog en runda med kamphunden och jag är så glad att kamphunden äntligen har börjat äta igen. I går slafsade hon i sig maten som aldrig förr och fick även lite extra då jag var så glad att hon åt och ville ha mer. I dag har hon ätit både på morgonen och nu ikväll samt att nu när jag kom hem från Netto så hittade jag torkade kycklingfiléer till hund och köpte det till henne och den slank ner utan problem. Its a hallefuckinglullejah-moment.

Ikväll regnar det här i Malmö och konstigt nog så är jag så jävla glad över regnet. Visst är solen och värmen vi har helt magisk, men det är verkligen välbehövligt med massor med regn så kanske gräsmattor och växter kan återhämta sig. För det behövs verkligen. Juli månad och gräsmattorna är bruna som om det vore vinter.

Resten av kvällen blir lugn, jag och kamphunden spenderar den i soffan och gör inte ett skit. Jag ska jobba lite med sociala medier  och bara vara. Kanske äta lite mörk choklad och pistaschenötter som jag köpte på netto. Mums säger magen och hjärtat!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.