Livsstil

Lillördag, kass sömn och längtan

Onsdag eller som det sägs i folkmun “lillördag”. Jag förstår inte hur jag kan sova så fruktansvärt dåligt varje natt, det är varmt, fläkten den är i gång ett par timmar innan jag ska sova för att det ska vara svalt och skönt i sovrummet och jag är så trött att jag inte vet om jag har gumpen fram eller bak och ändå kan jag inte somna. Och när jag väl höll på somna i går, tror ni det inte vrålades utanför så Chanel skällde och jag stod som ett spett rakt upp i sängen – ett gäng ungdomar som njöt av sommarkvällen.  Men jag somnade tillslut och vaknade i panik vid 5 tiden och trodde jag hade försovit mig. Jag vet en som verkligen längtar till semestern.

I dag får vi se vad dagen har att erbjuda. Jag dricker en latte ur min objektiv mugg jag fick från de bästa kollegorna på intaget. Jag ska trimma skägget och så ska jag ta tag i disken i köket. Jag förstår inte hur jag som en person kan fixa sån jävla disk varje dag haha.  Efter det blir det att packa väskan, både badbyxor till mig och lite saker till Chanel. Vi drar ut till vänner på Almåsa och hoppas på solning och häng med dom.  Annars rullar livet på, jag har satt upp en ny tvättid och så har jag och kamphunden börjat nedräkningen tills sjömannen kommer hem. Nu är det bara 8 dagar kvar av dessa dryga 23 dagar. Att bara ha denna dagen ledigt denna vecka ( ja förutom semesterdagen i måndags som inte blev som planerat ) så känns det riktigt bra beslut att dra ut till vännerna på Almåsa, hänga, umgås, sola, låta Chanel springa runt i trädgården och bara vara. Kanske blir det ett dopp i poolen i dag med i fall dom drar i gång poolvärmaren. För i dag lär det inte vara varmt och skönt i vattnet och sist var det skönt men skulle inte skada med ett par grader till haha!

Vi hörs ikväll.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.