Dagens outfit

Pink wall

Pink wall.

Solen tog sin tid på sig att komma fram så i dag blev det ingen strand för mig. Jag snackade med syrran och det verkade inte som att solen ville fram. Hon hängde med Magnus och dom skulle åka Malmö runt för att hämta ut sånna där gratis lådor man kan få till bebisen. Babybox eller vad det nu var så jag hängde med för att få lite kvalitetstid med syrran och bli lite gladare. När man gått och väntat på något i över en månad, närmare 2 månader och så blir det inte av så hänger man lite läpp.

När vi var på triangeln och skulle hämta ut en box så passade jag på att kolla in Carlings då dom hade rea och där låg ett par ljusa Lee jeans, mina jag köpte blev det ju ett hål i och när det fanns ett par kvar och dem var i min storlek kunde jag inte låta bli. Så jag shoppade ett par nya jeans i dag på rean. Perfekt.

Nu är jag hemma hos kamphunden och hon åt strax innan jag drog iväg. Vi har varit på promenad och nu ska vi bara slappa lite i soffan, kolla lite youtube och bara mysa. Så glad att hon har käkat, hon har käkat dåligt de senaste veckorna och jag tror det beror på värmen. Men i dag åt hon äntligen upp hela portionen med mat direkt. Its a hallefuckinglullejah-moment!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.