Foto

Jättesnigel, albäck skogen och sömn

DSC_2583 DSC_2588 DSC_2589

 

En skön måndag. Jag och sjömannen fick tips om att det ska vara fint att promenerad vid Albäck skogen.  Där var superfint att promenera både med och utan kamphundarna så där kommer vi promenera en hel del i sommar.

Vi åkte dit utan kamphundar och jag hade med kameran. Där fanns en hel del att fotografera, både natur och djurliv och som ni ser de enorma sniglarna ovan.
Självfallet hittade jag ett par ställen i området som jag skulle vilja ha porträttfotografering.

Annars händer inte mycket. Jag ska få av mig kläderna och gå in och lägga mig trots det fina vädret, känns sådär faktiskt, men plikten kallar och det är tid för mina nätters jobb. Ikväll är det natt 1 av 5 och så är det snart tid för sjömannen att åka till de sju haven för 14 dagars arbete. suck ..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Amanda 18 maj, 2015 at 14:03

  så fina bilder. Får nog ta och åka dit med Lakriz en dag och gå lite… Ser ju riktigt fint ut. Eller så kan man ju hänga med er nån dag dit hehe

  • Reply tommytott 18 maj, 2015 at 23:31

   Absolut kan du hänga med oss när vi åker dit! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.