Livsstil

Körsbärsblommor, ner cabbat och instruktörs plugg

Körsbärsblommor.

Måndag och jag kickar i gång denna veckan med en ledig dag efter helgens arbete. Klockan är snart 18 och jag förstår inte vart denna lediga dag har tagit vägen och jag är absolut inte redo för att jobba igen i morgon.  Jag behöver verkligen 2 dagars ledighet efter helgens arbete för att kunna känna mig utvilad, för det är ju inte så att man har möjligheten att bara ligga och slappa efter 3 dagars helgarbete?! Det är fan sjukt.

Men vi har i alla fall varit iväg och fotograferat vid de blommande körsbärsträden. Magiskt och det har varit enormt skönt väder i dag så vi körde ner cabbat.  Promenad med hundarna och jag blev riktigt förbannad på Molly i dag och sa till henne ordentligt på skarpen på promenaden. Jag förstår inte hur det kan bli så fel i huvudet på henne vissa gånger. Det är som att hon tappar allt, hur man går i koppel och hur man beter sig.

Jag har precis suttit och läst kursböcker. På onsdag är det tid för fortsättningen. Jag har klarat av och är numera instruktör HLR Vuxen och på onsdag är det första instruktörsutbildningsdagen HLR Barn, och för att få ihop det så behöver jag läsa och göra utbildningar på lediga dagar, det suger verkligen, men vad ska man göra? Jag har ju inte så mycket val. Sjömannen har startat våran skitdåliga lilla airfryer och lagt in vårrullar och jag har planterat om 2 dahlia sticklingar till större krukor  samt 3 stycken änglatrumpetsticklingar till större krukor.

Resten av kvällen blir det bara läsa kursböcker och försöka vila lite mer för att försöka hitta någon form av energi för att återigen vara tillbaka på jobbet i morgon.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.