Livsstil

Ledighet, morgonmys och längtan

Den efterlängtade onsdagen är här.

Hej ledighet, hej onsdag och hej solen. Fantastiskt att detta sker på den efterlängtade onsdagen och ni vet vad det är för onsdag? Its tappatvålen onsdag. Det är avmönstringsdag för sjömannen och ikväll kommer han äntligen hem igen. Ni kan bara ana lyckan här hemma. Dagen började med lycko-kåtvrål , Chanel sjöng ut på morgonen i sängen och jag vrålade med kåtvrål haha! Förlåt grannar, men vi flyttar om drygt en månad och fortsätter detta fantastiska ljud i de nya, så hoppas dom som får denna lägenheten är minst lika fantastiska som oss.

I dag blir det bara massa mys med kamphunden, jag ska dra över med dammsugaren igen och kanske få tummen ur och renbädda sängen som jag sagt ett par dagar, jag ska snygga till lägenheten lite extra både inför sjömannens hemkomst och för att vi har besiktning av lägenheten i morgon kl 10. Ja jag ska ju försöka hinna snygga till mig lite oxå så att jag inte ser ut som ett vrak när sjömannen kommer hem, fint ska det vara!

Annars blir det att gå igenom mailen och skicka iväg ännu ett argt och besviket mail. Jag fick förfrågan förra året om ett längre samarbete med ett företag, jag funderade länge och mycket innan jag valde att tacka ja till det, just för att jag ansåg att ett längre samarbete gynnar både mig och företaget. Företaget var väldigt på och ett längre samarbete med produkter varje månad. Jag fick produkter utskickat en gång , ställde upp på en intervju till företagets blogg och sen dess har det varit tyst, inga produkter.  Jag inser nu att jag var blåögd och gick med på ett samarbete för att ge företaget marknadsföring gratis. Jag blir oerhört besviken, både på företaget och på mig själv, men framför allt att företag ännu en gång har lyckats lura mig. När jag tackar jag till samarbeten så går jag in helhjärtat för det, lägger ner oerhört mycket tid på både text, fotografering och redigering av bilder , tar om fotona hundra gånger och redigerar för att det ska bli top notch. Tydligen älskar företag detta och tar nytta av marknadsföringen och mina läsare.

Man lär sig av sina misstag, men nu en kopp kaffe till och så kickar vi i gång denna ljuvliga dag!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.