Livsstil

Sista dagarna, kärlek och en ovanligt lycklig kamphund

En bra dag börjar alltid med Nocco.

Torsdag morgon och jag och kamphunden har sovit ännu en natt i soffan. Här sover jag bra. I sängen mindre bra förutom när sjömannen är hemma , för då sover jag bra oavsett vart vi sover och nej, tolka det nu inte som att vi sover lite varstans, utan vi sover faktiskt i sängen om det inte är en powernap som vi gamlingar ofta tar på lediga dagar i soffan på eftermiddagen haha!

Jag och kamphunden har varit på en morgonpromenad och det är en ovanligt glad kamphund jag har att göra med nu. Som jag skrivit så många gånger så är våran häxan surtant inte superglad för alla hundar, vissa går bra, men vissa reser hon ragg från svanen och sen fram till huvudet och skäller och beter sig som en best, men vissa går superbra. Nu är det konstaterat efter morgonens beteende att hon löper och är gladast i hela världen  … för allt och alla. Till och med de 2 små bråkstakarna som skäller värre än kamphunden ville hon fram till med viftande svans och inget skällande eller reste ragg. Jag tyckte vi kunde passa på att låta dom hälsa, men det tyckte inte tanten. Hon sa – vad har dom för nytta av det?  Men skit på dig då var mitt svar och så svansade vi vidare.

Tusen tusen tack för all kärlek från gårdagens inlägg. Mycket kärlek och självklart trillar det in ett och annat mail där människan i fråga är tappad på bb. Märkligt det där, jag är oxå tappat på BB och troligen förväxlad oxå, men inte fan beter jag mig som ett svin för det.  Jag fick oxå kommentarer och mail om att folk blir ledsen, men glad för att jag är så uppriktig och vågar ta upp ett ämne som är så laddat och att många tror att alla kan och vågar visa sin kärlek öppet på gatan, många tror bättre om Sverige och trodde vi kommit längre. Tyvärr är det inte så och jag menar inte att jag och sjömannen ska grovhångla på Ica stormarknad ( hur trevligt nu det kan vara ).  Utan det jag menar är att en puss på gatan när man skils åt, eller bara en puss eller att man håller handen gör att omgivningen tittar så ögonen håller på hoppa ur huvudet på de och man blir direkt en “attraktion” eller cirkus apa som alla synar med glödande ögon. Det där grovhånglandet och att trycka upp i ansiktet på hela omgivningen att man är ett par är inte det jag menar, för grovhånglandet kan man sköta hemma när det hettar till, men att kunna visa varandra kärlek öppet, det är det jag menar. Den där fina kärleken, för jag vet inte om jag tycker grovhångel är så fint haha.

Så tack för alla fina ord, mail och kommentarer. Ni är fantastiska och jag hoppas ni fortsätter vara så kärleksfulla, öppna och hjälper till att låta alla vara den man vill, älska den man vill. Alla hade mått så bättre då.  Nu ska jag fortsätta mysa med kamphunden, njuta av min Nocco och dagens bästa – att skita utan att behöva kolla på klockan av rädsla att vattnet stängs av och jag inte hinner bli klar haha, dessutom så har jag nedräkning, nu är det bara ett par dagar kvar tills jag säger .. This buttboy going on vacay!

Och för att klargöra och svara på frågorna om jag är sponsrad av Nocco? Tyvärr är jag inte det men i fall någon på Nocco ser detta så hade jag varit enormt tacksam för ett litet sponsorskap, mitt bankkonto hade nog varit lyckligast haha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.