Livsstil

Hello friyay

I dag ställde jag inget larm. Jag har kompledigt då jag i går fick samtal om att en annan läkare ville träffa mig och klämma på min mage. Vid 08.20 ringer telefonen, läkaren är sjuk så det blev inget med läkarbesök i dag och det känns ju jävligt surt att jag tog ut en kompdag för .. inget? Jag försökte höra om dom fått något provsvar och i fall jag skulle komma och ta fler prover, men dom tyckte inte det eftersom det var nya prover efter vad läkaren tyckte efter att ha klämt på min mage!  Inget att hänga läpp över, alla kan bli sjuka och så även en läkare.

Jag får helt enkelt ta denna dagen till att bara slappna av, vila och mysa med kamphundarna och kurera min mancold. Jag har gått loco på min coldzyme?! Herrejävlar vad det sprayas i munnen, inte för jag vet om det hjälper men jag inbillar mig att jag känner mig lite mer levande haha!

Så nu har jag bråkat med mr nikon och sigma objektivet, gjort mig en stor latte och ska väl hänga upp den där tvätten som ligger i maskinen, som jag tvättat 2 gånger extra för att jag hela tiden glömt bort att jag tvättat och det fått lega blött i maskinen lite väl länge. Jag orkar inte haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.