Livsstil

Slut som artist, cider på balkongen och aktuellt kl 21

DSC_5309

 

Puh. Jag pustar ut. I går var det skit med värken i dag är en bra dag och jag har kommandot igen.. Heja mig.  I dag har jag slappat, bråkat med hundarna och ikväll har jag och syrran agerat flyttgubbar. Vi har hämtat hem 19 bananlådor till lägenheten.

Svinjobbigt med tanke på 4e våningen utan hiss, men hej .. gumpen blir ju förhoppningsvis snyggare .
Känns asaskönt att börja få hit lådor så man kan packa upp och få lite mer hemkänsla.

Nu njuter jag av ett glascider på balkongen, skickar sms med sjömannen och så nu väntar jag på att klockan ska bli 21, för då händer det grejer på aktuellt. Älskade Meekatt är med där och ska prata om Naturism. Heja Malin – Näcka så blir rubrikerna större 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.