Livsstil

Vårtecken, mancold och kvällsjobb

Torsdag morgon och jag vaknar upp med ett faktum att jag ännu en gång inom bara ett par veckor dragit på mig en man cold. Jag orkar verkligen inte, det hostas och näsan är som en öppen kran varvat med med tätt att man inte får någon luft? En ny förlossning varje dag från näsan. Jag förstår inte vad jag har gjort för ont här i livet att ännu en gång behöva drabbas av en mancold av det dödliga slaget, kommer jag överleva?

Men något positivt är ju att på morgonpromenaden med kamphundarna så skådade jag årets första “snödroppe”. Det mentala leendet kom fram och jag önskade jag hade mr nikon med mig, men i stället åkte mobilen fram och jag stod där med det bästa på hela kroppen i vädret och fotade. Ingen bra bild, men vad gör man inte för att få bild på det första vårtecknet? Detta ger verkligen en hopp om att våren är på ingång, att vintern är påväg bort och att jag förhoppningsvis kan få lite mildare klimat. I need it.

Ikväll är det jobb som gäller igen och jag funderar på att promenera lite tidigare för att gå in på apoteket och se om dom har något mirakelmedel som botar mancold. Ja inte nässpray då, för det klarar jag inte av. Kräks varje gång jag använder nässpray, fruktansvärt obehagligt att spruta saker i näsan.

 

Trevlig torsdag och klä för fan på er, ni kan riskera att få en mancold och det vet ju alla hur det är, speciellt ni kvinnor 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise 2 februari, 2017 at 09:58

  Awww krya på dig.
  Ja min man är döende varje gång han får en liten förkylning. Ganska tröttsamt.
  Ja man blir glad på något sätt när man upptäcker vårtecken och jag håller med dig. Hit med sol och värme.

  Ha en bra dag.

 • Reply Margareta 2 februari, 2017 at 10:32

  Krya på dig! Härligt med vårtecken, här i Stockholmstrakten har jag ännu inte sett några snödroppar!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.