Livsstil

After work, poddplaner och farbror är för gammal

Lördag och farbror är trött som fan. När jag kom till jobbet i går fick jag sen veta vid 14 tiden att det skulle bli en spontan after work. Jag blev övertalad på kvällen att jag skulle följa med eftersom jag inte varit med de andra gångerna. Jag var fast inställd på att gå hem, men tänkte att vafan jag hänger med för det kan ju bli roligt. Kvällen var extremt lugn, ett glas rosé och några glas bubbel på lillatorg , var hemma strax innan 02. Det var riktigt kul, men för fan, jag är för gammal för sånna sena after works när jag jobbar haha. Så sjukligt trött och nu väntar en kväll på jobb .. Heja mig? haha!

Jag vet inte om alla som läser här inne har förstått planerna jag har tillsammans med Meekatt. Men nu är vi på gång och vi ska starta en podd. En bög, en nyskild mamma, mammamaffia, kamphundar och samtal om allt från choklad, naturistkampingar till sex. Detta kommer bli så jävla bra.

Följ mig på Facebook : tommytott och Meekatt på Facebook för att inte missa ännu mer detaljer och att ni verkligen inte missar när podden släpps. Just nu är vi bara i planerar stadiet och har lite saker att fixa innan vi kan komma i gång. Jag ser verkligen fram emot att spela in första avsnittet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Angelica 26 mars, 2017 at 18:54

    HAHA kan ju inte bli annat är grymt br 😂😍🖒👏
    Love it ❤

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.