Livsstil

Massmail, investera i mig själv och freezing my balls off

Morbror Totten och favorit tjejen Thea.

Jag håller på kräka på alla mail som trillar in och inte räcker det med mail heller utan det ska skickas ut sms där dom verkligen gnuggar in i ansiktet på en att man inte ska missa deras fantastiska rea. Black week, black friday är nu över och det avslutas så klart med cyber monday. I fall man missade något på rean haha, jag orkar inte. Det är inte många företag som har anammat detta med black friday, ska man rea ut något som i USA så gör det ordentligt, minst 50% och istället för 10-20% rea. Skärpning.

Men visst fan har jag lyckas fynda under black week utöver den fantastisk nespresso maskinen som jag lyckades roffa åt mig till mindre än halva priset. I like. Det blev ett par tröjor, proteinpulver, mobilskal och så investerade jag i ett nytt gymkort för att investera i min kropp och mitt mående. Och i dag måndag efter lite viktiga samtal som jag behövde göra så har jag varit iväg och kört mitt första gympass på flera månader .. Jag kände mig felplacerad, visste inte riktigt vad jag skulle göra och när Asta 60+ lyfter så tungt att jag tänker att nu jävlar lägger pumpen av , så lägger hon på ytterligare och ger mig ett stort leende och välkomnar mig till gymmet. Hon såg att jag var ny på det nya gymmet. En sten lättade från axlarna och jag körde ett lätt pass men svettades som fan haha. Tack  som fan. Det kändes så bra!

Utöver detta så är jag så trött i kroppen, jag sover inte som jag ska och i natt vaknade jag och kunde inte somna om direkt utan låg vaken ett par timmar och vred och vände och bråkade på kamphunden, men jag somnade till slut och vaknade upp trött som fan men lite gladare i humöret efter dagens samtal. Det känns som att det lättar lite i måendet, men jag tar en dag i taget. Och så var det tid att gå ut med kamphunden och vi både stelnade till när vi kom utanför dörren och kände kylan och såg den vita frosten. Jag gnuggade ögonen och tog en lättande suck , det är inte snö.  Jag tittade på Chanel som stod och skakade, hon uppskattade inte heller kylan, kollar upp och ler åt det förbipasserande och tittar ner på Chanel igen som säger  – Nu skärper vi till oss och tar denna morgonpromenaden snabbt, skit snabbt och gör det du ska utan trams, för pappan freezing the balls off.  Bakom mig kom en ung man som började skratta och sa, tack för den repliken, det var det bästa jag hört på länge och min vecka kunde inte börja bättre.

Nu, rasta kamphunden igen, ta en dusch och sen lägga mig på soffan och små fisa resten av dagen. Sjömannen skulle ju komma hem idag, men han hinner inte med sista flyget, så han flyger hem i morgon förmiddag i stället. Vi längtar något så fruktansvärt. Nej, nu stampar Chanel och vill ute, så jag får ta tag i det så jag får duscha och lägga mig i soffan igen.  Ha en fin måndag och var rädd om er.

Föresten, i helgen tog jag orken och träffade syrran, mattias och deras lilla tjej Thea. Så liten och söt och ja , det blev snabbt min favorittjej!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.