Livsstil

Prosecco

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fredag kväll och vi har sjömannens syster, min lillasyster och sambo på besök. Vi har käkat middag och bara slappat.
När syrran slutade jobba så hämtade vi henne och så körde vi över till Danmark och köpte lite gott att dricka till morgondagens fest. Sen släppte dom av mig och Helena så vi fixade lite här hemma så körde dom vidare på egentid till stan eftersom jag inte fick följa med.

När dom var klar körde vi till Willys för att handla till kvällens middag och till tilltugget i morgon.  Så nu är middagen intagen, Helena och Lizette står här i köket och fixar några rullar med fiskgrejs i, japp, det ska jag inte äta. I morgon ska rullarna med skinka och annat enkelt fixas.

Så nu är snart allt klart, jag ska bara dra på emporia i morgon och fixa lite dekor till lägenheten. Sen ska det sista av tilltuget fixas och vi ska nog vara redo för min 30 års fest.  Ser så galet mycket fram emot festen trots att jag stressat så fruktansvärt mycket och känt så mycket oro över den, men nu känns det bra .. och det känns så bra att så många som jag håller kär kommer och krams och firar kvällen med mig och sjömannen!  Nu mer bubbel och tjuvstarta firandet och bara njuta av kvällens sällskap!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helén 30 juli, 2016 at 00:46

  Nu är det såhär förstår du, det är helt omöjligt att du fyller 30!!!!! För då bli jag gammal!!!! Du var ju nyss hos mig på Grevåker. Så vill du va snäll å backa si sådär 10 år TACK!!!😳
  Anyhow, Grattis unge man🎉enjoy your party🍾😉🤗🎈

  • Reply tommytott 3 augusti, 2016 at 10:44

   Hahah.. 10 år sedan bodde jag ju fortfarande i mitt älskande Malmö! 😀

   Tack så mycket!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.