Livsstil

Hello weekend

dsc_2645

Hello weekend. Fredag eftermiddag, solen skiner och det är ca 14 grader ute. Hösten har tagit ett rejält grepp om Malmö och det är faktiskt lite svårt att välja kläder. För ena sekunden är det svinkallt och nästa sekund så värmer solen asamycket och man har tagit på sig för mycket kläder. I-landsproblem som fan.

Nästa i-landsproblem har jag och syrran. Jag facetimade just med henne och vi ska ha fredagsmys och äta tillsammans och bara mysa, så jag och kamphundarna ska traska över till dom ikväll. Men så kommer vi till det här med mat. Ska vi göra hemmagjord pizza eller ska vi köpa kebab? Vi ska dippa grönsaker i någon smarrig dip, men vi måste ju äta något oxå så vi kan inte bestämma oss . Och så är jag sugen på dom där nya kantarellchipsen. Vafan!? Hade jag inte vetat bättre hade jag fan fått gått in på dass och kolla i fall det är blody marry i kalsongerna alternativ gå till apoteket och köpa en grav-sticka och kissa på, för helvete vilka cravings jag har på allt flottigt haha!

Ja förutom i-landsproblemet med maten så får jag ju säga att jag blev galet nöjd med fotot på mig – gilf ( gay i like to fuck )!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.