Livsstil

Extremt tidigt , nyhetsmorgon och jobbhelg

Extremt tidigt och jobbhelg.

Detta är inte alls roligt. Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men just nu är min sömn och dygnsrytm åt helvete och i dag gjorde jag morgon klockan 03. Jag försökte verkligen att somna om i nästan 2.5 timmar men sen gav jag upp, steg upp och gick morgonrundan med kamphunden.  När vi kom in så fick kamphunden joina sovandes sjöman i sängen och jag stängde dörren till sovrummet och tog mig ann köket, diskade och fyllde diskmaskinen, kokade kaffe och tände ljus.

Sjömannen kom upp och har lagt sig på soffan, kamphunden har kräkts på mitt täcke så jag har fått slita av sängkläderna så här på morgonen oxå. Och nyhetsmorgon är på tv ..  Härlig morgon va? haha!

Det är fredag och många har lite fredagsfeeling och troligen är många på jobbet nu och hoppas på att dagen ska gå snabbt så dom får gå på ledighet. Själv så ska jag gå på mina nätter och helgens nattarbete och även köra min sista jobbhelg på Bup akut, sen är det bara veckodagar kvar att jobba. Det är helt sjukt att det snart gått 3 månader sedan jag valde att säga upp mig.

Vad har ni för planer idag ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.