Livsstil

Nyår, intensiva dagar och första arbetsdagen 2022

Nytt år.

Så var 2021 ett avsluta kapitel och jag måste säga att det varit både högt och lågt och det var ett tufft avslut. Svärmors bortgång gjorde att vi ännu mer prioriterade en lugn och stillsam nyårs afton. Fotot är från nyårsafton på mig och sjömannen i stugan. Vi spenderade nyårsafton i stugan, grillade entrecote , gjorde smashed potatos och beasås. Till efterrätt gjorde jag hemmagjord chockladmousse som serverades på maräng , mousse, grädde och riven choklad. Det var jag, sjömannen, sjömannens storasyster med son.

Vi käkade, snackade och spelade skipbo. Det bästa var att det är förbjudet att skjuta fyrverkerier på Almåsa, så det var lugnt för alla djuren.

Som ni förstår varför det varit så tyst här i bloggen är för att fokuset har varit på familjen och allt som kommer till en bortgång. Det har varit intensiva dagar och ja , det i samband med väderomslag gjorde att jag i går mådde som en påse skit i kroppen, men det var bara att bita ihop och göra mitt bästa.

I dag ringde klockan 04:30 och det var tid att göra sig klar för årets första jobbdag. Det var härligt att komma tillbaka till jobbet, dra på sig de gröna kläderna och jag hittade mitt jobb id. Kollegorna välkomnade mig tillbaka och beklagade sorgen och sa att det var kul att jag är tillbaka igen.  Och ja, nu sitter jag här i soffan efter att vi duschat, käkat middag och nu ska jag ta fram mina förpackningar med handskar – ikväll ska det övas på hur man öppnar och tar på sig handskar högsterilt. Den första jobbdagen har gått i ett och det var riktigt skönt att vara tillbaka på jobb igen.

Hur har ni det? Hur var er nyår? Är ni fortsatt lediga eller har ni börjat jobba?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.