Krönika/åsikter/ tankar

Hitta de bästa försäkringarna

Detta är en ren djungel med försäkringar. Vilken är bäst? Vilka försäkringar behöver man? Räcker det med en hemförsäkring? Livförsäkring? Bilförsäkring, skadeförsäkringar och djurförsäkring? Vilken/Vilka försäkringar är de bästa försäkringarna ? Det finns ju en uppsjö med sidor att där man kan välja, bli rekommenderad men ändå så tycker jag det är lite jobbigt att behöva sitta och klicka runt på hundra olika sidor för att sedan klicka tillbaka, välja och läsa igen, för vad gällde hos det försäkringsbolaget?

Vi har som ni vet hundar och dom ska ju oxå vara försäkrade. Nu när våran älskade lilla Prada inte finns med oss längre och vi inte kunnat kolla efter andra försäkring till hundarna då Prada hade sin sjukdom och vi varit mycket hos veterinären sedan hon var 3 månader. Man vill ju alltid ha det bästa för både sig själv och för sitt djur och priset ska ju oxå vara så billigt som möjligt, men ändå en grym försäkring. Och med tanke på hennes sjukdomsbild och historia hos veterinären var det inte många försäkringsbolat som kunde tillmötesgå och ge det dåvarande försäkringsbolag kunde.

Jag trillade över en en sida som heter Insplanet. Den fick mig att fundera lite först vad detta var men slutligen gillar jag sidan och tänker tips er om den. Försäkringar på insplanet är så att du kan jämföra försäkringar, du får snabbt i ett klick reda på vilken försäkring som passar dig och vilket som är mest prisvärt.

Detta med försäkringar är något om jag verkligen har tyckt varit svintråkigt men med åren och speciellt med tanke på djuren, bilen och hemmet och mig själv som person så försöker jag i slutet av varje år gå igenom mina försäkringar, behövs det ändras någon, är det någon försäkring jag skulle behöva p.g.a min fibromyalgi? Något som har ändrats under året och är det något som behövs uppdateras?  Jag gillar att man kan jämföra försäkringar på insplanet och faktiskt få allt samlat på en och samma sida.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 27 oktober, 2016 at 12:59

  Vet inte hur det är för er ras, men på russkiy toy kom vi ner till halva försäkringspremien genom att byta bolag från Agria till Folksam. Verkligen värt att jämföra olika bolag!

  • Reply tommytott 29 oktober, 2016 at 01:19

   Med just Prada kunde vi inte byta försäkringsbolag p.g.a hennes historik med operation för patella luxation och just hennes epilepsi. Det var inte många försäkringsbolag som kunde gå ge det som befintligt försäkringsbolag kunde just p.g.a hennes ovisa sjukdomsbild. 🙁

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.