Livsstil

Gapiga ungar, lite sömn och espresso house

dsc_2773

Jag orkar inte. Detta med att vara nattarbetare och försöka sova är ju lite av ett mission när det är gapiga ungdomar som befinner sig utanför lägenhetshuset och tror att det är någon tävling om att den som gapar högst vinner. Det kvittade att jag stängde fönstret för ett äldre hus och som är väldigt lyhört haha!

Jag somnade om vid 10 tiden igen och vaknade strax innan 12 och gav upp. Kunde inte somna om och klivet upp, hittar varken sjöman eller kamphundar men tillslut finner jag kamphundarna i hundsängen i hallen och sjömannen är spårlöst. Han satt på espresso house med Linnbie och tog en kaffe och dom tyckte jag kunde komma  .. Tackade nej, men dom lockade mig med en varm och god latte, så det var ju bara att kliva upp. Lite lyx att få en redig latte när man vaknat.

Jag känner mig lite stressad. Jag har en krönika som ska färdigställas, deadline och manusstopp om en vecka och så ska det skrivas inlägg till bloggen.  Och att skriva det utan office paketet och word är ju lite krångligare så jag måste nog fan införskaffa mig ett officepaket till datorn och ta detta skrivandet till nästa nivå  .. Bekvämlighet, snålhet och lathet lönar sig inte alltid 😉 Resten av eftermiddagen får vi se vad som sker, lite mer sömn och fortsätta frågan  – vad blir det för jävla mat i dag är ett återkommande ämne varje dag. När ska någon butik kontakta mig och säga, hej Totten, vi har kommit på världens bästa matkasse ide och du är den bästa bögen för att testa – den innehåller varken fisk, skaldjur, är laktosfri och innehåller varken paprika, bönor eller broccoli och liknande konstiga och livsfarliga oätbara ting 😉 Det hade underlättat vardagen så mycket och jag skulle äntligen kunna testa denna bekvämlighet med en matkasse.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.