Ett hälsosammare jag

Träning, 3:e natten och sista natten

dsc_2786

I dag sov jag till 13.35 och när jag kommer in här i vardagsrummet ligger sjömannen på soffan och säger, klockan är inte 14 ännu så du är uppe för tidigt och på frågan om jag skulle gå och lägga mig igen var, nej vi ska möta Linnbie om 40 minuter för träning.
Så det var ju bara att svepa en proteinmilkshake från Njie och dra på sig träningskläderna, här var det inte tal om någon latte.

Det var första gången Linnbie var med och sprang med mig och sjömannen så vi vet ju själv hur det var första gången, men hon gjorde en grym insats och efter vi sprungit runt hela pildammsparken blev det ett litet stopp i utegymmet och nu är vi hemma, nyduschad och sjömannen har fixat en latte till mig . Världsbäst!

Jag laddar upp för 3:e natten på jobb och jag önskar egentligen att jag kunde vara hemma i natt. Få spendera kvällen med min lilla familj och få ha Prada sovandes hos mig, för i morgon när jag kommer hem från jobbet kan jag inte lägga mig och sova, utan jag får hålla mig vaken då det är dax kl 9 att möta ett av mina värsta beslut någonsin .. Älskade älskade Prada – i eftermiddag myser vi bara!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anki Viktorsson 26 oktober, 2016 at 16:17

    ❤️😢😘o kram till er❤️

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.