Livsstil

Sjömannen är hemma, födelsedagspresent och ledig helg

Sjömannen är hemma!

I går efter jobbet när jag kom hem så var sjömannen hemma med kamphunden. Det är en fantastisk känsla att komma hem och veta att sjömannen är hemma. Jag förväntade mig att han skulle ligga på soffan och sova med kamphunden med bästa Wanda hade ringt och väckt honom vid 15 tiden. Ni anar inte hur snabba mina skor var i går när jag gick hem från jobbet haha!

På kvällen körde vi iväg till sjömannens tvillingsyster, hon pluggar tydligen till USK så jag hjälpte henne med en uppgift som hon fastnade i , om jag var till någon hjälp vet jag inte och sen drog vi till Netonnet och kollade och sen inom biltema där sjömannen köpte en födelsedagspresent till mig. En asacool och färgglad cykel så nu kommer jag swisha till och från jobbet som en egen liten pride parad och nu kan jag ta cykel till vinkvällar med vännerna.

I dag har vi lite saker att fixa.
Vi ska kolla på ny dammsugare.
Vi ska iväg med sjömannens telefon och kolla varför den ser ut som den gör på skärmen.
Vi ska kolla på nya skor.
Vi ska handla verktyg så vi kan fixa det sista på cykeln och köpa muttrar som inte skickades med till cykeln så korgen sitter som den ska.
Sen ikväll kommer min stora syster med man ner till Malmö och ska sova hos syrran, så dom ska jag försöka hinna träffa i helgen oxå! 🙂

Ni ser ju, jag har ju inga problem alls att få mina lediga dagar att gå. Det är fullt upp hela tiden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.